Facebook
Rss feed
Kontakt
Sitemap
Læs op
Web 2.0
Sprog

Team Danmark, MGK og DGU

Team Danmark


Odense Katedralskole samarbejder med Team Danmark. Hvis du er optaget på Team Danmark-ordningen kan du derfor få lov at tage din STX-uddannelse over 4 år.MGK - Musikalsk Grundkursus


Odense Katedralskole samarbejder også  med Odense Musikskole. Hvis du er optaget på MGK (Musikalsk Grundkursus) kan du derfor få tilrettelagt et 4-årigt gymnasieforløb, så du kan tage MGK og studentereksamen på samme tid.


DGU - Dansegrunduddannelsen


Siden sommeren 2014 har Odense Katedralskole og Det Kongelige Teater Balletskolen Odense haft et helt unikt samarbejde omkring en ny uddannelse inden for klassisk ballet og moderne dans på STX niveau. Uddannelsen er 4 årig og har fået navnet Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet - dansegrunduddannelse - i daglig tale AMOK DGU.

AMOK DGU er en statsanerkendt STX og danseuddannelse af højeste kvalitet inden for moderne dans og klassisk ballet, med fokus på høj teknisk kunnen og kunstnerisk kreativitet. Uddannelsen er for dansere, der målrettet sigter efter en professionel dansekarriere.

Det Kongelige Teater Balletskolen Odense varetager danseundervisningen og har det kunstneriske ansvar. Odense Katedralskole varetager den boglige del af uddannelsen. Der er audition på Balletskolen for at komme ind på uddannelsen. Og man skal søge optagelse på Odense Katedralskole. 

 

Se mere om uddannelsen her