Hf på Odense Katedralskole

Hf står for højere forberedelseseksamen og er en toårig gymnasial uddannelse. Uddannelsen er for dig, som både ønsker at komme hurtigt videre og samtidig holde mange muligheder åbne efter din eksamen.

På hf får du en bred viden, da du undervises i mange forskellige fag. Man får ikke løbende karakterer i hf, men man skal til eksamen i alle fag, man har.

På Odense Katedralskole kan du tage din hf i et trygt ungdomsmiljø på en skole med mange traditioner og høj elevtrivsel.
Vores hf-elever kommer fra både Odense og opland. Nogle kommer direkte fra 9. eller 10. klasse; andre har tidligere været i gang med en anden ungdomsuddannelse eller arbejdet i nogle år.

Ofte stillede spørgsmål om hf på Odense Katedralskole

Du kan læse mere om hf i den folder som de fire stx-gymaniser i Odense har lavet.

Og du kan læse mere om skolen og om HF på Odense Katedralskole i vores velkomstfolder fra 2018. Velkomstfolder for 2019 er lige på trapperne.