- Odense Katedralskole - https://odensekatedralskole.dk -

Mød os

Mød os. Hør vores historier og læs om, hvad vi vil med skolen, hinanden og hele verden. Vi er mange på skolen, så hvis du vil møde alle, må du blive en del af Odense Katedralskole selv.

Martin

Martin spiller. På alt muligt. Men særligt klaver og cello. Han har også travlt. For udover at gå i 3. g, så er han MGK [1]-elev og øver derfor dagligt og meget.  Han deltager i ATU i sin fritid og har lige afleveret sit forskerspirerprojekt. 

William og Nana

William er til møde med Lone på næsten ugentlig basis. For han er en af de to elevrådsformænd. Han er engageret i skolen og i verden. Derfor er han også med i Verdensmåls-udvalget sammen med Nana. Begge er også aktive i bæredygtig skole. Nana er også en af vores HF-ambassadører, der fortæller grundskoleelever om at gå på hf. Og så er William runner i årets musical. 

Frida

Fest og engagement er kodeordene for Frida. Hun har kæmpet for at rigtig mange i år gav en dags arbejde til sexarbejdere i Etiopien. Hun er en af drivkræfterne i OD. Samtidig er hun i Fest-U [2] med til at afholde festerne på katedralskolen. 

Noa

Noa har skrevet årets musical sammen med et par kammerater. De har skrevet alt selv og står for instruktionen. Samtidig er Noa også en af forskrigerne i punkbandet KRANK – et festligt, energisk indslag til AMOK- [3]cafeerne. 

Mød personalet

Medarbejdere

På katedralskolen er  vi ca. 100 ansatte. Vi har vidt forskellige opgaver. Du kan finde os hver især under medarbejdere. Eller du kan læse om nogle af de ansatte.  

Mød os næste gang

Se hvornår du næste gang kan komme forbi Katedralen for at opleve skolen og være med i en af vores arrangementer.