- Odense Katedralskole - https://odensekatedralskole.dk -

Mød os

Mød os. Hør vores historier og læs om, hvad vi vil med skolen, hinanden og hele verden. Vi er mange på skolen, så hvis du vil møde alle, må du blive en del af Odense Katedralskole selv.

Louis og Patrick

Patrick spiller trommer. Han slår på al slags slagtøj. Patrick er en af formændene for AMOK [1], vores musikforening. Og så laver han lyd ved alle arrangementer, fx nusicalen, som en del af skolens lyd og lysforening – FLLOK. 

Louis spiller guitar bl.a. til AMOK-cafeer. Han er desuden  elevrådsformand [2] og en del af ATU [3], akademiet for talentfulde unge. 

Lui og Patrick spiller musik

Aksel, Nathalia og Caroline-Mathilde

Aksel, Nathalia og Caroline-Mathilde går i 3f. Aksel er formnad for Fest-U [4]. Nathalia har ansvaret for OD-gruppen [5], men er også klassens elevrådsrepræsentant. 

Vi er en UNESCO-skole. Det har Caroline-Mathilde engageret sig i. Så meget, at hun er blevet opdaget af landsorganisationen. Hun er derfor nu også UNESCO-ambassadør. 

Bilal og Sigurd

Skolens bestyrelse har to elevrepræsentanter. Bilal og Sigurd. De er begge med i elevrådsbestyrelsen, der planlægger elevrådsmøder [2]. Og mødes hver fjortende dag med Lone.

Sigurd er også hjælper i lektiecafeen. Hver torsdag eftermiddag kan alle få hjælp til afleveringer.  Sidste år var Sigurd med en lille gruppe elever i Kina som repræsentant for os. 

Caroline, Alice og Elisabeth

Caroline er layouter i Danmarks ældste skoleblad, PUNCH [6]. Hun er med i Fest-U, elevrådet og sammen med Alice og Elisabeth aktiv i AMOK [1]. Alice spiller også skuespil og er derfor på TGK [3]-ordning. Elisabeth er på en tilsvarende MGK [3]-ordning. 

Mød personalet

Medarbejdere

På katedralskolen er  vi ca. 100 ansatte. Vi har vidt forskellige opgaver. Du kan finde os hver især under medarbejdere. Eller du kan læse om nogle af de ansatte.  

Mød os næste gang

Se hvornår du næste gang kan komme forbi Katedralen for at opleve skolen og være med i en af vores arrangementer.