Følg det daglige liv på OK på vores Facebook-side.

Årsvikarer søges til Odense Katedralskole

Dato: 24-05-2017
Fra 1. august søger vi årsvikarer til dansk og engelsk/idræt.
I perioden 1. august 2017 til 31. december 2017 har vi et ledigt vikariat i dansk på ca. 2/3 tid (25 timer),
og i perioden 1. august 2017 til 1.april 2018 har vi et ledigt vikariat i engelsk og idræt på ca. 28 timer.

For vikariatet i engelsk/idræt vil timetallet i perioden 1/8 til 1/10 kun være på ca. 11 timer om ugen, mens det i perioden 1/10 - 1/4 vil være ca. 33 timer om ugen.

Odense Katedralskole er et meget søgt gymnasium, som ligger midt i Odense lige ved banegården og Kongens Have. Forholdet mellem elever, ansatte og ledelse er præget af åbenhed og tillid og et tæt samarbejde om elevernes uddannelse og dannelse. Skolen har næste år 31 klasser fordelt på stx og hf med ca. 850 elever og 100 ansatte. Undervisningen foregår både i skolens smukke klassiske bygninger, i helt moderne tilbygninger samt i samarbejde med forskellige offentlige og private institutioner uden for skolen.

Man kan læse mere om Odense Katedralskole her på siderne, og man er også velkommen til at kontakte vicerektor Sune Hørsted Jensen på tlf. 66122240 for yderligere oplysninger.

Man bedes i forbindelse med sin ansøgning oplyse, hvilke fag man kan undervise i. Vi opfordrer både erfarne som nyuddannede lærere og studerende til at søge.

Ansøgning incl. CV og eksamenspapirer sendes via www.gymnasiejob.dk (vi modtager kun elektronisk ansøgning via Gymnasiejob.dk).

Danskvikariatet kan ses her.
Engelsk-idrætvikariatet kan ses her.

Ansøgningsfrist: senest fredag d. 2/6.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Staten og Gymnasieskolernes Lærerforening.