Følg det daglige liv på OK på vores Facebook-side.

Odense Katedralskole søger underviser til fast stilling samt en række årsvikariater

Dato: 13-04-2018
På Odense Katedralskole har vi fra 1. august 2018 en ledig stilling som adjunkt/lektor og en række ledige årsvikariater i stx og hf.
Vi er særligt interesserede i ansøgere med fagene engelsk, dansk og tysk – gerne i kombination. Hvis du derimod har et eller flere af fagene historie, mediefag, religion eller et klassikerfag, kan du ikke forvente at komme i betragtning.

Odense Katedralskole er et moderne gymnasium med klassiske værdier, som ligger midt i Odense lige ved banegården og Kongens Have. Vi er et søgt gymnasium med høj elevtrivsel, ambitiøse lærere og et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem elever, medarbejdere og ledelse.

Send os din ansøgning samt CV og eksamenspapirer senest fredag d. 20. april 2018. Vi modtager kun ansøgninger via gymnasiejob.dk.

Vi beder dig oplyse, om du alene er interesseret i en fast stilling på fuld tid, eller om du også er interesseret i et årsvikariat eller i en ansættelse på nedsat tid.

Hvis du har spørgsmål, kan du henvende dig til rektor Lone Bjørndal Thomsen eller vicerektor Sune Hørsted Jensen på telefon 66 12 22 40