- Odense Katedralskole - https://odensekatedralskole.dk -

RegattaLise

Odense stx og hf

Odense Katedralskole er med i OS, der er et samarbejde mellem de fire gymnasier i Odense

OS-samarbejdet

Regatta-Lise

Når foråret nærmer sig skifter en af vores engagerede lærere navn. Historie- og idrætslæreren Lise Rejnhold Sørensen bliver til Regatta-Lise. Første fredag i maj er der det store OS Regatta, hvor de fire gymnasier i Odense dyster i diverse konkurrencer på Byens Ø.

Lise er ikke blot vores koordinator i OS-samarbejdet, men en af hovedkræfterne bag regattaarrangementet i det hele taget. Og så er hun vores coach for de fire dragebåde. Dybt engageret coach, der jubler som få og ikke skjuler smerten, når vi er tæt på en sejr, der glipper.

“Vi har en dejlig dag  i hinandens gode selskab på kryds og tværs, alt imens OK’s blå hjerte banker ekstra højt”

Lise Rejnhold Sørensen, OS-koordinator og lærer på Odense Katedralskole

OS -samarbejdet

OS er et samarbejde mellem de fire odenseanske gymnasier Sct. Knuds Gymnasium, Mulernes Legatskole,  Tornbjerg Gymnasium og altså Odense Katedralskole. Alle fire skoler har stx, og hos os og Mulernes kan du også læse hf. 

Der er mange aktiviteter i løbet af året, hvor du kan deltage. Ud over regattaen, som er for alle elever og lærere, på de fire skoler, afholdes der hvert år akademier for elever med særlige talenter. 

Hvert år er der også OS på Rådhuset. I skoleåret 2019/2020 vil elever fra alle gymnasierne dyste om innovative forslag, som alle vil blive præsenteret på rådhuset i januar 2020. 

Lone Bjørndal Thomsen

Rektor

Ring eller skriv

hvis du har spørgsmål eller brug for flere informationer