Om Odense Katedralskole

På disse sider kan du læse om Odense Katedralskoles faciliteter. Det er også her du kan finde en plan over, hvor de forskellige lokaler findes. Her findes også relevant information om biblioteket, bogdepotet, kantinen, kontoret, pedeller og skolens IT-faciliteter.

Skolens faciliteter

I skolens klassiske hovedbygning findes kan man finde administration og rektor. Her er en række klasselokaler af varierende størrelse og også et større studievejledningsområde samt Solennitets-salen (festsalen). Læs også artiklen omkring Katedralskolens arkitektur.

Ved årsskiftet 2003-04 fik Odense Katedralskole en splinterny idrætshal. Hallen er udstyret med hejsevæg, således at rummet kan deles i to. Udover selvfølgelig idrætsundervisningen, bruges hallen i det daglige til forskellige arrangementer hvor hele skolen er samlet (forårskoncert, fællestimer, etc.). Idrætsfaciliteterne udgøres ydermere af en gymnastiksal samt et styrketræningsrum. I udesæsonen dyrker vi idræt på Odense Atletikstadions flotte område.

Den nyeste tilbygning - Vindegadebygningen - indeholder 8 undervisningslokaler - blandt andet 'state-of-the-art' fysik/kemi-lokaler, billedkunst- og musiklokaler.

Både i de oprindelige og i de nye bygninger findes et større antal computer-arbejdspladser og en række  studieområder.

Udendørs faciliteterne omfatter en stor skolegård og en have, samt en tagterrasse i mellembygningen mellem hovedbygningen og Vindegadebygningen.